Athenians Of Toronto – Σαν Σκοτεινιάζει


Out of stock



Label: Veego Records – VR014
Vinyl, LP, Album, Limited Edition, Stereo
Country: Greece
Released: 2024
Genre: Jazz, Rock, Funk / Soul
Style: Jazz-Rock, Jazz-Funk, Psychedelic


A1 Σαν Σκοτεινιάζει (San Skoteiniazei) 4:39
A2 Στο Πλανήτη Που Γυρνάμε (Everybody’s Everything) 3:52
A3 Ο Επιβάτης (26 Or 6 To 4) 3:05
A4 Έλα Αγάπη Μου Κοντά (Light My Fire) 3:21
A5 Μαίρη Σε Λατρεύω (Proud Mary) 3:02
B6 Μες Τη Νύχτα Γυρνώ (Make Me Smile) 8:20
B7 Με Τη Ματιά Σου Θα Ζω (Colour My World)
B8 Οργανικό (Opi Aniko)
B9 Ψάχνω Να Βρω (Now More Than Ever) 7:44
B10 Αγαπούλα Μου (One Fine Morning)
B11 Το Γράμμα Της Πούλιας
B12 Οργανικό (Opi Aniko) 2:11